top of page

Mama tipt; Buitenzwembad de Randoet

Door: Wendy de Graauw (hulpmama team Mommunity Breda)


De afgelopen weken heb je al diverse zwembaden op de website voorbij zien komen als tip voor een gezellig dagje uit. Afgelopen week mochten wij met ons gezin een middagje zwemmen in Made bij Optisport de Randoet die zeker niet in dit rijtje mocht ontbreken!


De Randoet is namelijk een ideaal buitenzwembad voor het hele gezin!

Er zijn 2 buitenbaden, een spraypark, twee super coole glijbanen en twee duikplanken. Ook zijn er schommels en een springkussen, kortom genoeg fun voor de kids!

In de zomervakantie zijn de openingstijden van het zwembad wel afhankelijk van het weer. Elke ochtend rond de klok van 9 uur werken ze de openingstijden voor die dag bij op hun website. Super fijn, want daardoor wisten wij dat we 's middags lekker langs konden komen met het stralende zonnetje.


Als je binnenkomt bij de Randoet word je aan de balie al warm ontvangen. Je kunt vanuit daar direct naar de horeca en wanneer je naar links gaat kom je bij de goed verzorgde kleedruimtes uit. Een gezamelijke ruimte, aparte hokjes, kluisjes en toiletten.


En toen was het zo ver! Lekker naar het bad toe.

Er is een groot 50 meter bad met 4 banen waarin gezwommen kan worden.

Voor de echte durfals vind je in dit bad twee duikplanken. 1 van één meter hoog en zelfs 1 van drie meter hoog. Ook zijn er 2 hele toffe glijbanen. Een lange waterglijbaan en een familieglijbaan voor gegarandeerd een hoop plezier met je kleintje óf voor wat oudere kids helemaal alleen!

Het bad is 3,50 meter diep bij de duikplanken en 1,10 meter bij de glijbanen. De uitkijktoren biedt de hele dag toezicht op het bad.

Ons zoontje heeft zich echter vooral vermaakt in het spraypark wat aan het zonterras te vinden is. Dit is door omstandigheden pas sinds deze week geopend en wij hadden dus een primeur. Wat is het gaaf!

Ook is hier een peuterbad en een ondiep bad van oplopend 0,80 meter. Het badje is verdeeld in twee stukken. Het ene deel tot maximaal 0,50 meter en het andere deel tot maximaal 0,80 meter diep. Je hebt als ouder super goed overzicht vanaf het zonterras om je kleintje te zien genieten en er is ruimte genoeg om samen met je kindje te spetteren en spelen.

Wij krijgen altijd trek van zo'n middagje zwemmen. En dat kan ook! Er is een gezellig horeca hoekje met een snackbar en een zonnig terras. Je kunt er even iets weghappen, een ijsje scoren of een lekker koud drankje drinken.

Er is enorm veel ruimte rondom het zwembad om deze zomer lekker te genieten van het mooie weer in het zonnetje of onder de bomen in de schaduw. Ook hier is voor de kids weer van alles te doen. Er is een sportveld en een tafeltennistafel, een tof springkussen en schommels.

Kortom, gegarandeerd een middag vol plezier!


Wij vinden dit een heerlijk zwembad voor jong en oud. Ons zoontje van bijna 4 heeft zich enorm vermaakt, maar ik weet zeker dat ook jonger en ouder zich prima kunnen bezighouden bij buitenzwembad de Randoet.

Meer informatie of benieuwd naar de openingstijden van die dag? Neem een kijkje op de website van Optisport.






55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page